onsdag 28 april 2010

DKNY klockor - lyx i vardagen.

DKNY klockor
DKNY gör damklockor för kvinnor som ser sitt armbandsur som ett smycke. DKNY-klockor lanserades år 2000 och har snabbt blivit en försäjningssucce världen över.

Ägaren och grundaren heter Donna Karen som är en framgångsrik modeskapare. Hon startade sitt eget varumärke 1985 och visade då sin första kollektion. Donna Karens företag marknadsför varumärket DKNY vilket står för Donna Karen New York, vilka ligger bakom DKNY klockor och andra moderiktiga lyxaccessoarer. Design och produktion av DKNY klockor styrs hel av DKNY och Donna Karen har alltid sista ordet.

Karen menar att en damklocka ska ta fram personligheten hos kvinnan som bär den. I vår hektiska tid bombarderas vi hela tiden med olika intryck och vi tvingas ha så många olika ansikten kan klockan vara ett sätt att visa sin personlighet. Alla behöver vi lite lyx i tillvaron och en DKNY klocka kan bidra till en känsla av flärd. Den gemensamma nämnaren för klockorna är just lyx och flärd.

De karakteristiska linjerna är enkla och stilrena men följer ändå alltid trenderna. Klockorna går att bära både till vardag och fest och upplevs inte som pråliga eller "för mycket". Klockorna från den glammigaste kollektionen har blivit en succe över hela världen.

Modellerna med läderremmar har gått hem främst hos yngre kvinnor som gärna betalar gör att få en moderiktig klocka.
Vill du vara säker på att få en riktigt modern klocka som även är en investering måste man kunna rekommendera en klocka från DKNY.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar